Aanbevelingen

Beter leiderschap en samenwerking, meer leervermogen en wendbaarheid: deze aanbevelingen tonen het effect van de begeleiding door StarsInOurEyes.

“Ik heb Mieke ervaren als een heel competente coach. Op basis van haar ruime expertise legt ze meteen de belangrijkste werkpunten bloot en vult ze het coachingtraject heel gericht in. De oplossingen die ze aanreikt, getuigen keer op keer van haar grote inzicht in de dynamieken bij en tussen personen, zowel professioneel als privé. Mieke is van bij het begin sterk betrokken en dat werkt zeer motiverend.”

– Tine Debusschere, Director – Van Dijk Management Consultants

“Mieke was teamcoach voor het ‘Happiness project’ bij Autogrill. Ongelooflijk wat zij op zo’n korte periode heeft gerealiseerd. Ze weet van aanpakken, gaat enthousiast en resultaatgericht te werk en heeft een luisterend oor en heel veel mensenkennis en inlevingsvermogen. Bovendien kon ze haar theoretische inzichten op een begrijpelijke manier overbrengen naar de mensen en omzetten in praktijk.”

– Wendy Swinnen, Operations Supervisor Terminal B/PZ Brussels Airport

“Ik heb Mieke leren kennen als een echte expert in persoonlijke en teamontwikkeling, coaching en change management. Ze is pragmatisch, no-nonsense en resultaatgedreven. Je kan echt op haar rekenen om elk project tot een goed einde te brengen.”

– Gert De Winter, CEO Baloise Groep

“Door het veranderingsproces werden onze teamleden zich meer bewust van hun (en elkaars) kwaliteiten en mogelijkheden. Er ontstond een open, respectvolle bedrijfscultuur waarin samenwerking, structureel overleg en efficiënte organisatie centraal staan. Mensen focussen nu op positieve uitdagingen die hen energie en voldoening geven, waardoor de performantie van de onderneming gevoelig is gestegen.

Mieke beschikt over de talenten, kennis en vaardigheden voor een totaalbegeleiding op maat van het bedrijf. Haar benadering is uitzonderlijk veelzijdig: ze zet in op zelfontwikkeling en persoonlijke groei én op het ombuigen van oude patronen en structuren naar een efficiënt, goed georganiseerd geheel.

Mieke verzoent het individuele met het groepsbelang en creëert een optimaal kader voor groeidynamiek. Ze bundelt diepgaand psychologisch inzicht met grote doortastendheid en realiteitszin. Dankzij haar adviezen en stappenplan groeien we verder en kijken we de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

– Kristoff Simons, advocaat-vennoot Noben & Simons

“In onze vele projecten samen was Mieke altijd de daadkrachtige manager die mikte op een balans tussen resultaten en een kwalitatief traject. Elk project was een kans voor de teamleden en klanten om te leren uit hun ervaringen.”

– Luc Lebon, Managing Partner Bluecorner

Zet vandaag de eerste stap en verken ons aanbod:

Voor leidinggevenden Voor teams Voor organisaties