Over StarsInOurEyes

De puzzel van StarsInOurEyes ontstond stukje per stukje doorheen mijn leven en mijn werk met leidinggevenden, teams en organisaties. Lees even mee.

Wat ons drijft: onze waarden

  • Eenvoud | Complexe problemen vragen om eenvoudige, tastbare oplossingen. We maken die zo simpel dat ze toegankelijk en implementeerbaar worden.
  • Waarde toevoegen | Elke stap die we samen zetten, voegt waarde toe aan het leven van de organisatie, een medewerker, de klant of de maatschappij.
  • Stralen | We ondersteunen mensen, teams en organisaties naar meer passie, nieuwe energie, innovatieve ideeën en de wil om te slagen. We gaan voor sterren in jullie ogen.

Hoe ontstond StarsInOurEyes?

StarsInOurEyes ontstond om in elke organisatie potentieel vrij te maken zodat medewerkers én klanten zoveel energie krijgen van hun organisatie dat hun ogen ervan gaan blinken. Deze puzzelstukjes brachten me zover:

Puzzelstukje 1: mijn leven

Toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig ben, had ik al geleerd om mijn gevoel te onderdrukken. Stap per stap (her)ontdekte ik dat diep en krachtig voelen een basisvoorwaarde is om te zijn wie je bent en jezelf te bevrijden. Om je emoties er te laten zijn zonder toe te laten dat ze jou helemaal overnemen. Enkel zo worden ze een instrument voor verandering.

Puzzelstukje 2: coachingklanten

Tijdens mijn individuele coachingtrajecten ontdekte ik al snel dat veel mensen verzuipen in hun emoties of ze wegduwen. Dat vreet energie die ze nodig hebben voor hun leer- en veranderproces, waardoor dat stilvalt. De oplossing? Leren voelen en/of leren omgaan met emoties en ze inzetten als veranderkracht.

Puzzelstukje 3: teams en organisaties

Toen ik als consultant aan de slag ging met teams en organisaties in transformatie, botste ik steeds op dezelfde blokkade. Mensen die hun emoties de vrije loop laten of wegduwen, doen dat onbewust en kunnen dus geen verantwoordelijkheid nemen voor het effect van hun gedrag. Bovendien slagen ze er niet in om bewust te verbinden met anderen, hét middel tot geslaagde verandering.

Emotionele innovatie bij leidinggevenden en medewerkers vormt de sleutel tot organisaties van de toekomst die – niet toevallig – topresultaten neerzetten.

Zet zelf de eerste stap en verken ons aanbod

Voor leidinggevenden Voor teams Voor organisaties